Працівників ТЦК в Одесі притягнуть до відповідальності через конфлікт у маршрутці

Працівників ТЦК в Одесі притягнуть до відповідальності через конфлікт у маршрутці

"У мережі 17 травня поширили відео, де працівники ТЦК застосували силу до цивільного чоловіка. В установі відреагували та повідомили, що притягнуть військовослужбовців до дисциплінарної відповідальності"

17 травня в мережі поширилося відео, де працівники Одеського обласного ТЦК та СП жорстоко поводилися з цивільним чоловіком. Відео викликало широкий резонанс у суспільстві, а сам ТЦК відреагував на подію та повідомив про притягнення військовослужбовців до дисциплінарної відповідальності.

Офіційна реакція ТЦК та СП:

"З приводу події, що сталася у громадському транспорті Одеси 17 травня 2024 року. Військовослужбовці ТЦК та СП, що припустилися порушень норм та порядку спілкування із громадянами під час виконання службових обов’язків, притягнуті до дисциплінарної відповідальності. Керівництво Одеського обласного ТЦК та СП засуджує таку поведінку, системно проводить роботу з особовим складом щодо неприпустимості застосування фізичної сили та нецензурної лайки. Втім, очевидний людський фактор та зайва емоційність, як в поведінці військових, так і в діях цивільних громадян."

Контекст події:

16 травня в соціальних мережах з'явилося відео, на якому видно, як чоловіки у військовій формі силоміць витягують з автобуса іншого чоловіка. Відео викликало обурення громадськості, а сам ТЦК заявив, що за даними запису неможливо встановити причину конфлікту, тому розпочато службову перевірку.

Новий закон про мобілізацію:

Важливо зазначити, що з 18 травня 2024 року набуває чинності новий закон про мобілізацію. Згідно з ним, громадяни України зобов'язані мати при собі облікові документи, а військовослужбовці ТЦК та СП мають повноваження їх перевіряти.

Важливо:

ТЦК та СП засуджує жорстоке поводження з цивільними громадянами та наголошує на неприпустимості застосування фізичної сили та нецензурної лайки з боку військовослужбовців.

Нагадуємо:

З 18 травня 2024 року громадяни України зобов'язані мати при собі облікові документи, а військовослужбовці ТЦК та СП мають повноваження їх перевіряти.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews