Ситуація на Харківському напрямку залишається складною – ОСУВ "Хортиця"

Ситуація на Харківському напрямку залишається складною – ОСУВ "Хортиця"

"Наразі на Харківському напрямку ворог не полишає спроб зайняти більш вигідні позиції для подальшого просування вглиб області. Попри це силам оборони України вдалось частково стабілізувати ситуацію на даній ділянці фронту та нищити загарбників всіма наявними засобами. Про це заявив речник ОСУВ \"Хортиця\" Назар Волошин в ефірі телемарафону"

На Харківському напрямку російські окупанти продовжують намагатися покращити свої позиції для подальшого просування вглиб української території. Проте, українським силам оборони вдалося частково стабілізувати ситуацію на цій ділянці фронту та завдати значних втрат загарбникам.

Про це повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин в ефірі телемарафону.

Ворог зазнає втрат і зупинений на деяких ділянках:

      • "Наразі на Харківському напрямку оперативна обстановка залишається складною та динамічною. Нашим силам оборони та безпеки загалом, усім задіяним підрозділам, вдалося частково стабілізувати ситуацію", - зазначив Волошин.
      • Окупанти, які вторглися до Харківської області, знищуються всіма наявними засобами: артилерією, дронами та силами піхоти.
      • "На цьому напрямку вдалося стабілізувати ситуацію в тому плані, що просування ворога в певних ділянках і населених пунктах зупинено", - підкреслив речник ОСУВ "Хортиця".

    Ворог не полишає планів наступу:

        • Незважаючи на успіхи українських сил, противник прагне створити сприятливі умови для подальшого наступу та захоплення більш вигідних позицій.
        • "Однак, сили оборони продовжують зосереджувати основні зусилля, щоб не допустити ворожого просування вглиб нашої оборони, зірвати виконання ним завдань щодо встановлення повного контролю над північною частиною Харківської області", - підсумував Волошин.

      Ситуація на фронті залишається складною, але українські захисники роблять все можливе, щоб стримати ворога та зберегти цілісність української землі.

       

      Коментувати

      Підтримати ресурс

      Останні матеріали

      Останні коментарі

      Круто! Ждемо... кряка...

      Автор: Дядюшка Угу

      Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

      Автор: admin

      А українську він (чи вона?) розуміє?

      Автор: Дядюшка Угу

      Дяка! те що треба!

      Автор: Вау

      Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

      Автор: admin

      А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

      Автор: Lada Y

      Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

      Автор: Дядюшка Угу

      Підтримати ресурс


      tganywaynews