Зеленський провів Ставку у Харкові: Ситуація контрольована

Зеленський провів Ставку у Харкові: Ситуація контрольована

"Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного головнокомандувача у Харкові, де заслухали про ситуацію на фронті в регіоні"

Президент України Володимир Зеленський провів засідання на Ставці Верховного Головнокомандувача в Харкові, де вислухали ситуацію на фронті в регіоні. Про це Зеленський повідомив у Telegram-каналі. Він зазначив, що вислухав розгорнутий звіт Главкома Олександра Сирського, командирів ОСУВ "Хортиця" Юрія Содолі та ОТУ "Харків" Михайла Драпатого. За словами Зеленського, йшлося про оперативну обстановку, завдання та потреби кожної залученої бригади та підрозділу, зокрема на Харківщині, у районах Волчанська та Липцева.

Також детально проаналізували перспективи бойової ситуації, загрози в найближчі дні та тижні і можливості ЗСУ протистояти російським наступальним планам. "На сьогодні ситуація на Харківщині в цілому контрольована, наші воїни завдають окупанту відчутних втрат. Проте напрямок залишається надзвичайно складним - ми посилюємо наші підрозділи", - повідомив він.

На Ставці керівники ГУР і СВР доповіли про наміри окупанта, керівник СБУ - про контрдиверсійні заходи. "Визначений план подальших дій - як для обласних влад Харківщини, так і для всіх структур, відповідальних за безпеку в регіоні. Вислухав звіти керівників обласної влади з інших прикордонних та прифронтових регіонів: поточна ситуація, основні ризики, ключові потреби. Дав відповідні доручення", - підкреслив він.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews