ЗМІ повідомили про пошкодження у Криму бази ППО росіян: загинув командир частини

ЗМІ повідомили про пошкодження у Криму бази ППО росіян: загинув командир частини

"13 травня в районі 6 ранку кілька ракет атакували військову частину 85 683 російських окупантів на горі Ай-Петрі в анексованому Криму"

13 травня вранці російська військова частина 85 683, розташована на горі Ай-Петрі в окупованому Криму, зазнала ракетного удару. Про це повідомляє Telegram-канал ASTRA з посиланням на джерела в "екстрених службах" окупантів півострова.

На горі Ай-Петрі знаходиться "таємна" військова база ППО 3-го радіотехнічного полку збройних сил Росії. За інформацією ASTRA, внаслідок влучання ракет територія військової частини отримала пошкодження.

Під час удару загинув командир в/ч 85683 Олександр Кулаков та ще один військовослужбовець. Також, стверджує Telegram-канал, є поранені, їхня кількість уточнюється.

У радянські роки на вершині гори Ай-Петрі було створено Радіотехнічний центр далекої розвідки та наведення військ ППО. Куполи захисних споруд радарів у вигляді куль нерідко привертали увагу туристів. Під цими банями ховаються радіолокаційні комплекси, писали раніше "Крим. Реалії". Там же облаштоване військове містечко для тих, хто обслуговує ці об'єкти.

3-й радіотехнічний полк - це військове формування у складі радіотехнічних військ ВКС РФ, яке було сформовано у 2014 році після анексії Криму Росією на базі 40-ї радіотехнічної бригади ЗСУ.

Нагадаємо, 6 травня ЗМІ повідомляли, що українська військова розвідка за допомогою морських безпілотників уразила швидкісний катер Росії в районі окупованого Криму.

Цей ракетний удар по військовій частині РФ на горі Ай-Петрі може бути свідченням того, що Україна має можливості завдавати ударів по окупованих територіях. Це дає надію на те, що Україна зможе звільнити Крим від російських окупантів.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews