ВАКС обрав запобіжний захід нардепу від "слузі народу" Клочку

ВАКС обрав запобіжний захід нардепу від "слузі народу" Клочку

"Суд обрав запобіжний захід народному депутату від \"Слуги народу\". Окрім застави підозрюваний має виконати деякі зобов'язання"

Суд застосував запобіжний захід народному депутату від "Слуги народу". Крім застави, підозрюваний має виконати деякі зобов'язання. Згідно з інформацією видання, це стосується народного депутата від "Слуги народу" Андрія Клочка. Суддя ВАКС підтримав позицію прокурора САП та застосував запобіжний захід у вигляді 12 млн гривень застави до чинного народного депутата України, якого підозрюють у незаконному збагаченні на понад 11 млн гривень.

Окрім застави, підозрюваному доручено виконати ряд процесуальних обов'язків: з'являтися за кожним викликом до детектива, прокурора та суду; не покидати межі міста Києва без дозволу детектива, прокурора та суду; повідомляти детектива, прокурора та суд про зміну місця проживання та роботи; утримуватися від спілкування зі свідками у справі; передати паспорт/паспорти та інші документи, що дають право на виїзд з України і в'їзд в Україну, на зберігання до відповідного органу державної влади. Заставу мають внести не пізніше п'яти днів з моменту обрання запобіжного заходу. Строк дії обов'язків, покладених на підозрюваного, - до 10 липня.

Раніше, 2 травня, народному депутату України Андрію Клочку було повідомлено про підозру у незаконному збагаченні на суму понад 11 млн гривень.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews