Сухопутні війська про оновлення даних військовозобов'язаних: ТЦК працюють цілодобово

Сухопутні війська про оновлення даних військовозобов'язаних: ТЦК працюють цілодобово

"У Сухопутних військах ЗСУ повідомили, що територіальні центри комплектування та соціальної підтримки працюють цілодобово, військовозобов'язані можуть оновити дані у будь-який зручний час"

В Сухопутних військах Збройних Сил України зазначили, що територіальні центри комплектування та соціальної підтримки працюють безперервно, дозволяючи військовозобов’язаним оновлювати свої дані у будь-який час, який їм зручний. Ця інформація була опублікована в дописі Сухопутних військ на Facebook.

“Ми бачимо, що в мережі з’являється багато повідомлень про черги біля ТЦК. Це позитивно, що така велика кількість людей вирішила оновити свої дані або встати на військовий облік. Але ми хотіли б вам повідомити: Територіальні центри комплектування (ТЦК) працюють цілодобово. Ви можете прийти у будь-який час, який вам зручний”, – говориться в дописі.

В Сухопутних військах також акцентують увагу на тому, що чоловіки призовного віку можуть заздалегідь зателефонувати до ТЦК. Контактні дані можна знайти за посиланням.

Відомо, що згідно з новим законом про мобілізацію, чоловіки призовного віку мають протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у ТЦК, ЦНАП або через електронний кабінет.

Коментувати
Deprecated: Implicit conversion from float 128950.00000000001 to int loses precision in /home/virtwww/w_anywaynews-c_bba00a44/http/components/com_jcomments/classes/factory.php on line 201

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews