Україна збила бомбардувальник Ту-22М3 з системи Patriot – ЗМІ

Україна збила бомбардувальник Ту-22М3 з системи Patriot – ЗМІ

"Бомбардувальник Ту-22М3, який впав 19 квітня, нібито \"збили з американського зенітного ракетного комплексу Patriot\". Про це заявив експерт німецького видання BILD з аналізу відкритих даних Юліан Репке (Рьопке)"

Німецьке видання BILD, посилаючись на експерта з аналізу відкритих даних Юліана Репке (Рьопке), висунуло версію, що бомбардувальник Ту-22М3, який впав 19 квітня на Ставропіллі, був збитий з американського зенітного ракетного комплексу Patriot, який перебуває на озброєнні України.

Репке вважає "вкрай малоймовірною" офіційну версію Міноборони РФ про те, що падіння літака сталося через технічну несправність. Він ґрунтує свою думку на відео, де видно, що у бомбардувальника, який повертався на базу в Моздок після чергового обстрілу України, горить правий двигун.

BILD зазначає, що ЗСУ раніше вже вдалося збити з Patriot російський літак далекого радіолокаційного виявлення та управління А-50. Видання стверджує, що далекобійність Patriot на озброєнні України становить близько 200 км, а Ту-22М3 впав за 370 км від території, контрольованої ЗСУ.

Репке пояснює цю невідповідність тим, що українська ракета "зачепила" літак раніше, ніж він упав. За його версією, екіпаж намагався врятувати машину і зміг пролетіти близько 170 км за кілька хвилин з підбитим двигуном, але потім вона все ж таки впала. Це, ймовірно, й стало причиною того, що пілоти встигли катапультуватися.

Важливо зазначити, що це лише одна з версій подій, і офіційного підтвердження їй наразі немає.

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews