Російські хакери вкрали листи федерального уряду США

Російські хакери вкрали листи федерального уряду США

"Підтримувані російським урядом хакери викрали електронні листи кількох федеральних агентств США внаслідок січневої кібератаки на Microsoft. Це підтвердило Агентство з кібербезпеки та безпеки інфраструктури США (CISA)"

  • Агентство з кібербезпеки та безпеки інфраструктури США (CISA) підтвердило, що кілька федеральних агентств країни стали жертвами кібератаки на Microsoft, внаслідок якої хакери, підтримувані Росією, змогли викрасти їхню електронну пошту.
  • CISA стверджує, що хакери, відомі як Midnight Blizzard (APT29), успішно зламали корпоративні облікові записи електронної пошти Microsoft, що дозволило їм отримати доступ до листування між федеральними агентствами та компанією.
  • Агентство називає цю подію "серйозним і неприйнятним ризиком" для постраждалих відомств, не розкриваючи їхніх назв.
  • 2 квітня CISA видало нову надзвичайну директиву, яка зобов'язує цивільні державні установи вжити заходів для захисту своїх облікових записів електронної пошти у зв'язку з посиленням хакерських атак з боку Росії.
  • Нагадаємо, що в січні Microsoft повідомила про кібератаку, внаслідок якої хакери отримали доступ до корпоративних облікових записів електронної пошти, включаючи ті, що належать керівництву та команді з кібербезпеки компанії.
  • Тоді ж Microsoft заявила, що хакери шукали інформацію про саму компанію та її методи боротьби з кіберзагрозами. Згодом стало відомо, що жертвами атаки стали й інші організації, окрім Microsoft, серед яких виявились і урядові установи США.
Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews