Орбан звинуватив Україну в прагненні втягнути у війну проти Росії весь світ

Орбан звинуватив Україну в прагненні втягнути у війну проти Росії весь світ

"Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що його країна повинна триматися подалі від війни, в яку, за його словами, українці будуть втягувати ЄС і навіть увесь світ"

Віктор Орбан, прем’єр-міністр Угорщини, висловив думку, що його нація має уникати втягування в конфлікт, який, на його думку, українці намагаються розповсюдити на ЄС і навіть на весь світ. Він поділився цими думками в інтерв’ю для видання Mandiner.

Орбан підтвердив свою відому позицію, що необхідно зробити все можливе, щоб запобігти поширенню війни. “Українці вірять, що чим більше країн вони зможуть втягнути у війну проти Росії, тим більше шансів на перемогу. Тому вони намагаються втягнути в війну Європейський Союз або навіть весь світ. З української національної точки зору, ескалація війни є логічною”, - зазначив Орбан.

Однак, він також зазначив, що угорці повинні уникати втягування в війну, оскільки це було б протиріччям до національних інтересів Угорщини. Орбан також наголосив, що в Європі немає великого європейського ядерного арсеналу, але є американський, що створює загрозу можливих ядерних ударів Росії.

“Якщо колись відбудеться ядерна війна між Росією і США, американці будуть стріляти тільки з Європи. А в ядерній війні одна сторона відповідає вогнем туди, звідки прийшов вогонь. З цього випливає, що американці ніколи не завдадуть удару у відповідь по росіянах з території США, а завжди будуть робити це з території Європи. Замість того, щоб поширювати ядерну зброю, Європа повинна прагнути до свого роззброєння”, - висловився прем’єр Угорщини.

Нагадаємо, Віктор Орбан заявив, що дозвіл західних країн на удари України їхньою зброєю по території Росії наближає “ризик втручання НАТО” в повномасштабну війну, розв’язану Москвою. Угорський прем’єр вже не раз висловлював скандальні заяви про Україну, назвавши її “протекторатом” Заходу. Він також повторив своє висловлювання про те, що Україна має бути “буфером” між РФ і країнами НАТО.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews