РФ та Білорусь планують виключити з Асоціації європейських торгово-промислових палат

РФ та Білорусь планують виключити з Асоціації європейських торгово-промислових палат

"На черговому засіданні Асоціації європейських торгово-промислових палат планують ініціювати виключення Росії та Білорусі як країн, політика яких не відповідає принципам Європи. Про це заявив президент Латвійської торгово-промислової палати, заступник президента Асоціації європейських торгово-промислових палат Айгарс Ростовскіс під час 10-го засідання Міжурядової українсько-латвійської комісії з економічного, промислового і науково-технічного співробітництва"

На черговому засіданні Асоціації європейських торгово-промислових палат (АЄТП) може бути ініційовано виключення Росії та Білорусі. Про це заявив президент Латвійської торгово-промислової палати, заступник президента АЄТП Айгарс Ростовскіс.

За його словами, політика цих двох країн не відповідає принципам Європи, тому їх членство в Асоціації стає нелегітимним.

"Ми розпочинаємо процес виключення Росії та Білорусі з АЄТП", - підкреслив Ростовскіс. - "Сподіваюся, що, незважаючи на всі складнощі, нам вдасться позбутися їх членства, адже їхні дії суперечать цінностям Європи."

Ініціативу Латвії підтримав і Міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов. Він зазначив, що будь-яке відлучення Росії та Білорусі від міжнародних структур є позитивним кроком.

"Для України це однозначно позитивна подія", - заявив Немчінов. - "Це свідчить про те, що наші європейські партнери засуджують збройну агресію Росії, а також підтримують Латвію та інші країни Балтії, які відмовляються від імпорту російських товарів, замінюючи їх українськими. Це також питання диверсифікації ринків для Латвії загалом."

Очікується, що остаточне рішення щодо виключення Росії та Білорусі з АЄТП буде прийнято на найближчому засіданні Асоціації.

Важливо підкреслити, що виключення з АЄТП стане ще одним ударом по Росії та Білорусі на міжнародній арені. Це призведе до подальшої ізоляції цих країн та посилить тиск на їхні режими.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews