Путін і Сі підписали заяву про поглиблення партнерства між РФ та КНР

Путін і Сі підписали заяву про поглиблення партнерства між РФ та КНР

"Очільник Кремля Володимир Путін та лідер Китаю Сі Цзіньпін підписали спільну заяву про поглиблення відносин всеосяжного партнерства та стратегічної взаємодії. Про це пишуть російські ЗМІ"

Очільник Російської Федерації Володимир Путін та лідер Китаю Сі Цзіньпін уклали спільну заяву про подальше удосконалення відносин у всебічному партнерстві та стратегічній взаємодії. Це підтверджують російські ЗМІ. Зазначений документ підписали під час візиту російського лідера до Китаю. Попередньо Путін та Сі провели переговори, під час яких були обговорені різні питання. Важливим аспектом була згадка Путіна про те, що 90% всіх фінансових операцій між Росією та Китаєм здійснюються у рублях та юанях, що сприяє розширенню торговельних потоків.

Він також підкреслив, що "відносини між Росією та Китаєм не направлені проти когось", а їх співпрацю визначив як "один із ключових стабілізуючих факторів на міжнародній арені". Путін зазначив, що між РФ та Китаєм було укладено 80 великих спільних інвестиційних проєктів у різних галузях. У свою чергу Сі Цзіньпін підкреслив, що співпраця між Китаєм та Росією виступає "зразком для відносин між великими державами та сусідніми країнами".

"Це ваш перший закордонний візит у новому президентському терміні, що свідчить про важливість, яку ви, особисто і уряд Росії, приділяєте китайсько-російським зв'язкам. Ми це високо оцінюємо", - зазначив лідер Китаю. Він підкреслив, що "Китай завжди має намір бути з Росією добрими сусідами, довірливими друзями та надійними партнерами".

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews