В опонента Орбана зростає рейтинг напередодні виборів в Угорщині

В опонента Орбана зростає рейтинг напередодні виборів в Угорщині

"Критик і опонент угорської влади Петер Мадяр, який кинув виклик уряду Віктора Орбана, став найпопулярнішим опозиційним політиком напередодні виборів до Європарламенту, а також муніципальних виборів в Угорщини"

Петер Мадяр, критик та противник угорського уряду, який виступив проти кабінету Віктора Орбана, визнаний найбільш популярним політиком опозиції перед виборами до Європарламенту та місцевими виборами в Угорщині. За даними соціологічного опитування, проведеного компанією Median і опублікованого на сайті HVG, “Повага і свобода” (TISZA) Мадяра здобула 24% підтримки серед виборців, які вже визначилися з вибором і заявили, що обов’язково прийдуть голосувати.

Це значно менше 46% підтримки, яку має партія влади “Фідес”, але це більше ніж вдвічі перевищує 9% підтримки Демократичної партії, яка до цього часу була найпопулярнішою опозиційною силою. Опитування було проведено серед 970 осіб з 26 по 29 квітня, повідомляє Median, не вказуючи при цьому похибку.

Наразі Мадяр здійснює подорож по сільській місцевості, яка є основою підтримки Орбана, де він зміг зібрати значну кількість виборців на агітаційних заходах. Наступний великий мітинг Мадяра запланований на неділю в Дебрецені, традиційному оплоті “Фідес” на сході Угорщини.

Раніше Мадяр зареєстрував партію TISZA, яка братиме участь у виборах до Європарламенту в червні. В кінці березня Мадяр опублікував запис розмови з Юдіт Варгою, своєю колишньою дружиною і колишньою міністром юстиції Угорщини, в якій вона докладно розповіла про спробу помічників Орбана втрутитися в справу про корупцію. Це викриття, яке зараз розслідує прокуратура, призвело до масових протестів в Угорщині і кинуло тінь на уряд Орбана, який вже постраждав від “педофільського скандалу”, що призвів до відставки президентки Каталін Новак.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews