Міністри закордонних справ Китаю та США обговорили напругу між країнами

Міністри закордонних справ Китаю та США обговорили напругу між країнами

"Міністр закордонних справ Китаю Ван Ї під час зустрічі з державним секретарем США Ентоні Блінкеном, наголосив що у відносинах між країнами наростають проблеми. Блінкен, своєю чергою, підкреслив важливість діалогу, назвавши двосторонні відносини \"найбільш послідовними у світі\". Відео заяв публікує видання Bloomberg"

Міністр закордонних справ Китаю, Ван Ї, під час зустрічі з державним секретарем США, Ентоні Блінкеном, висловив стурбованість щодо зростання проблем у двосторонніх відносинах. Блінкен, з свого боку, акцентував увагу на значущості діалогу, охарактеризувавши відносини між країнами як “найбільш стабільні у світі”. Відео зі заявами обох сторін опублікувало видання Bloomberg.

Зустріч Блінкена і Вана Ї відбулася рано вранці 26 квітня у Пекіні. “Відносини між Китаєм і США починають набувати стабільності. Однак, негативні фактори в наших відносинах продовжують зростати”, - зазначив китайський дипломат на початку зустрічі.

Блінкен, в свою чергу, наголосив на важливості діалогу, вважаючи двосторонні відносини “найбільш послідовними у світі”. “Я сподіваюся, що під час цих обговорень ми будемо говорити відверто і чітко про ті області, де ми маємо розбіжності, і про позицію, яку займають Сполучені Штати”, - він зазначив.

Раніше журналісти FT, посилаючись на осведомлених джерела, повідомили, що під час зустрічі Блінкен передасть Ван Ї повідомлення: підтримка військово-промислового комплексу Росії матиме наслідки у вигляді санкцій.

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews