Польща погодилася продовжити захист українських біженців без паспорта

Польща погодилася продовжити захист українських біженців без паспорта

"Українським біженцям у Польщі продовжать захист, який діє поки до 30 червня. Тимчасовий захист також пообіцяють надати українцям без паспорта. З посиланням на міністра внутрішніх справ Польщі Марчіна Кєрвінського, якого цитує Gazeta"

Польща продовжить надавати тимчасовий захист українським біженцям, який наразі діє до 30 червня 2024 року. Про це повідомив міністр внутрішніх справ та адміністрації Польщі Марчін Кервінський.

"Ми знайдемо спосіб вирішити цю проблему. Нам потрібно діяти мудро та раціонально. Всі питання, що стосуються українців у Польщі, врегульовані законодавством. Ми продовжимо захист для українських біженців, який наразі діє лише до 30 червня", - заявив Кервінський.

Захист буде доступний навіть тим, хто не має паспорта.

"Ті, хто не має паспортів, також підлягатимуть тимчасовому захисту. Польща буде захищати їхні права і нікому не передаватиме їхні особисті дані, в тому числі Україні", - підкреслив міністр.

Раніше Польща висловила готовність допомогти Україні у поверненні чоловіків призовного віку. Проте згодом цю інформацію спростували, зазначивши, що чоловіків можуть депортувати.

Ситуація з українськими біженцями в Польщі залишається складною. З одного боку, Польща надає їм значну підтримку, з іншого - існує певна невизначеність щодо їхнього майбутнього.

Важливо зазначити, що інформація про депортацію українських чоловіків призовного віку з Польщі є суперечливою. Офіційні джерела не підтверджують такі плани.

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews