Британія направить до Польщі винищувачі Typhoon для захисту повітряного простору

Британія направить до Польщі винищувачі Typhoon для захисту повітряного простору

"В рамках своєї підтримки Велика Британія направить до Польщі винищувачі Typhoon для захисту повітряного простору країни. Про це на спільній пресконференції з прем’єром Польщі Дональдом Туском оголосив очільник британського уряду Ріші Сунак"

У контексті своєї підтримки, Велика Британія відправить до Польщі винищувачі Typhoon для охорони повітряного простору країни. Це було оголошено на спільній прес-конференції з прем’єр-міністром Польщі Дональдом Туском, яку провів голова британського уряду Ріші Сунак.

Сунак розповів, що вони з Туском обговорили ряд питань, включаючи використання заморожених російських активів, міграційний тиск на польсько-білоруському кордоні та енергетичну співпрацю. Він також оголосив, що Велика Британія в рамках своєї підтримки відправить до Польщі винищувачі Typhoon для охорони повітряного простору Польщі.

Крім того, за словами Сунака, 16 тисяч британських військових будуть відправлені до Польщі для участі в навчаннях НАТО Steadfast Defender 24, які триватимуть до кінця травня. Він додав, що під час візиту також обговорювалися можливості оборонної промисловості.

“Ми будуємо фрегати і нову систему оборони для захисту повітряного простору над Польщею. Ми будемо зміцнювати нашу співпрацю у всіх форматах, щоб ми могли разом працювати над найважливішими аспектами протиповітряної оборони”, - підкреслив Сунак.

Також під час візиту до Польщі Сунак розповів, що у новому британському пакеті допомоги для України будуть мільйони боєприпасів, сотні одиниць техніки та далекобійні ракети Storm Shadow. Згодом британський прем’єр поїде до Німеччини, де зустрінеться з канцлером Олафом Шольцом у Берліні.

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews