Грузія продовжила термін безвізового перебування українців у країні

Грузія продовжила термін безвізового перебування українців у країні

"Уряд Грузії збільшив до трьох років термін безвізового перебування у країні громадян України. Відповідні зміни внесено до ухвали уряду №255 \"Про затвердження списку країн, громадяни яких можуть в'їжджати до Грузії без візи\", від 5 червня 2015 року"

Чудова новина для українців! Грузинський уряд значно розширив можливості безвізового режиму, збільшивши термін перебування у країні до трьох років.

Відповідні зміни внесені до ухвали уряду №255 "Про затвердження списку країн, громадяни яких можуть в'їжджати до Грузії без візи", від 5 червня 2015 року. Згідно з поправкою, українці тепер можуть безперешкодно перебувати в Грузії протягом повних трьох років.

Раніше цей термін був обмежений одним роком, у лютому 2023 року його продовжили до двох. Решта списку країн, для яких діє право безвізового перебування протягом року, в тому числі Росії, залишився без змін.

Це значне послаблення візового режиму стане справжньою благодаттю для тисяч українців, які шукають притулку, можливостей для роботи, навчання чи просто відпочинку в гостинній Грузії.

За інформацією Управління Верховного комісара Організації Об'єднаних Націй у справах біженців, станом на жовтень 2023 року в Грузії перебувало близько 27 тисяч громадян України.

Нова можливість безвізового перебування протягом трьох років безсумнівно сприятиме подальшому розвитку співпраці між нашими країнами, зміцненню економічних та культурних зв'язків, а також надасть українцям більше свободи та можливостей для самореалізації на грузинській землі.

Дякуємо уряду Грузії за цю щедру ініціативу!

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews