Ізраїль завдав удару по території Ірану – ЗМІ

Ізраїль завдав удару по території Ірану – ЗМІ

"Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) завдала повітряного удару по території Ірану. Іранські військові повідомили про збиття низки дронів біля міста Ісхафан, ракет зафіксовано не було. З посиланням на ABC News"

Збройні сили Ізраїлю (ЦАХАЛ) провели повітряний удар по території Ірану. Іранські військові повідомили про збиття ряду безпілотників біля міста Ісфахан, ракети не зафіксовано.

З посиланням на ABC News. Зазначивши американського посадовця, видання вказує, що ізраїльські ракети вдарили по об'єкту в Ірані. Іранське інформаційне агентство Fars повідомляє, що біля аеропорту у центральному місті Ісфахан сталося кілька вибухів, причина поки невідома. "Причина цих звуків наразі невідома, і розслідування триває, доки не будуть встановлені точні деталі інциденту", - повідомляє агентство.

Пізніше Fars додало, що "три вибухи" сталися біля військової авіабази Шекарі поблизу Ісфахана. Іранські військові оголосили про збиття кількох безпілотників і підкреслили, що "наразі не було ракетної атаки" на країну. "Декілька безпілотників були успішно збиті протиповітряною обороною країни, наразі немає повідомлень про ракетну атаку", - заявив речник космічного агентства Ірану Хоссейн Даліріан. Іранське телебачення повідомило, що сили ППО збили три безпілотники над Ісфаханом.

У провінції розташовані кілька іранських ядерних об'єктів, зокрема центр іранської програми зі збагачення урану Натанз. Іранські ЗМІ повідомили, що внаслідок атаки ядерні об'єкти не постраждали. "Ядерні об’єкти в провінції Ісфахан перебувають у повній безпеці", – повідомляє агентство Tasnim з посиланням на "надійні джерела". Ізраїль заявив США, що не націлює ракети на іранські ядерні об'єкти, повідомляє CNN з посиланням на високопоставленого американського посадовця.

Телеканал Fox News повідомляє, що "добре обізнане військове джерело" описує удар як "обмежений". Іранські ЗМІ повідомили про призупинення польотів над містами Ісфахан, Шираз і Тегеран. У столичному аеропорту Імама Хомейні скасовані усі авіарейси. За даними CNN, кілька рейсів були перенаправлені над повітряним простором країни.

Зазначимо, що інцидент стався через кілька днів після того, як Іран випустив десятки ракет по Ізраїлю.

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews