Найсмішніші та найцікавіші факти у світі спорту

Найсмішніші та найцікавіші факти у світі спорту

Ви коли-небудь думали про те, як іноді світ спорту може вивести за межі звичайного? Давайте розглянемо кілька дивовижних і кумедних фактів зі світу спорту:

  1. На Олімпіаді-2000 Ерік Мусамбані з Екваторіальної Гвінеї, беручи участь у запливі на 100 метрів вольним стилем, майже потонув. Дивно, що він навчився плавати всього за півроку до Олімпіади. А в попередньому запливі він переміг автоматично, оскільки його суперників дискваліфікували за фальстарт.

  2. За дизайн логотипа NIKE його творець отримав всього $35. І знаменита фраза «Just do it» була натхненна словами призначеного до смертної кари за вбивство злочинця.

  3. У 1966 році всю збірну КНДР за програш на чемпіонаті світу з футболу відразу після приземлення в країні відправили в виправно-трудовий табір.

  4. На Олімпійських іграх у Сочі представник Індії в змаганнях з санного спорту, налякавшись снігу, вискочив з саней на середині дистанції і фінішував уже без них.

  5. У жіночому складі збірної США на шаховій олімпіаді в Манілі були Ірина Левітина, Олена Ахмиловська і Анна Ахшарумова. Їх тренером був Олександр Іванов.

  6. Найбільший рахунок в історії футболу — 149:0. Цей абсурдний результат був досягнутий гравцями клубу Olympique, які забивали м'ячі у свої ворота в знак протесту проти несправедливого рішення арбітра.

Спорт завжди приносить здивування і радість, а іноді й дивовижні історії, яким важко повірити!

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews