Заступника міністра оборони РФ затримали за держзраду, а не корупцію – ЗМІ

Заступника міністра оборони РФ затримали за держзраду, а не корупцію – ЗМІ

"Два не пов'язані один з одним джерела, близькі до ФСБ, розповіли, що справжня причина арешту заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова — держзрада"

Два анонімних джерела, близькі до ФСБ, стверджують, що справжня причина арешту заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова може бути пов'язана з державною зрадою, а не з хабарем, як було оголошено офіційно.

"Хабар - це для публіки," - говорить одне з джерел. "Про державну зраду поки не хочуть говорити - це великий скандал, все-таки заступник міністра оборони."

"За корупцію його б ніхто не став затримувати," - додає інше джерело. "Про це там [в Кремлі] давно всі знали. Путін дав команду арештувати Іванова після того, як вдалося переконати, що йдеться саме про державну зраду."

За даними "Важливих історій", правоохоронні органи вже давно володіють компрометуючими матеріалами на Іванова.

Ще в 2017 році слідчий Слідчого комітету (СК) повідомив головному редактору видання Роману Аніну, що СК зібрав матеріали про діяльність Іванова на посаді керівника "Оборонстрою".

Однак реалізувати ці матеріали тоді не вдалося через втручання керівництва Росії: за Іванова заступився сам міністр оборони Сергій Шойгу.

"Шойгу особисто телефонував Юр'єву (керівнику Департаменту військової контррозвідки ФСБ) і матом лаяв за те, що ФСБ працює по його близькому", - розповідав слідчий СК.

За інформацією "Важливих історій", ДВКР ФСБ зараз займається оперативним супроводом справи проти Іванова.

"Зараз вирішують, що з ним робити: або будуть садити по хабарі і "добивати" на зоні, або перекваліфікувати звинувачення на державну зраду", - говорить джерело видання, близьке до ФСБ.

В Кремлі інформацію про державну зраду Іванова заперечують, називаючи її "спекуляціями".

"Потрібно орієнтуватися на офіційну інформацію. Тим більше йде слідство", - заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков.

Важливо зазначити, що офіційні джерела не розкривають подробиць справи Іванова, обмежуючись заявами про хабар.

Однак інформація, отримана "Важливими історіями" від анонімних джерел, ставить під сумнів офіційну версію і suggests that there may be more to the story than meets the eye.

Подальший розвиток справи Іванова, без сумніву, стане резонансною подією, яка може пролити світло на закулісся російського оборонного відомства.

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews