США не є "прихильниками" ударів України по території РФ - посол при НАТО

США не є "прихильниками" ударів України по території РФ - посол при НАТО

"Постійний представник США при НАТО Джуліан Сміт заявила, що Сполучені Штати не є прихильниками ударів України по цілях на території Росії. Про це вона заявила у спілкуванні зі ЗМІ у Брюсселі"

Постійний представник США при НАТО, Джуліан Сміт, висловила позицію, що Сполучені Штати не підтримують ударів України по цілях на території Росії. Під час спілкування зі ЗМІ в Брюсселі, вона підкреслила, що США не особливо підтримують такі дії. Натомість, американська сторона зосереджена на праві українців захищати свою територію і витісняти росіян зі своєї землі, що, за її словами, українці успішно здійснюють.

Важливо зазначити, що Вашингтон визнає повне право України на самозахист від неспровокованої російської агресії. Уряд США продовжує підтримувати Конгрес у схваленні пакету допомоги Києву.

Раніше у Державному департаменті США відмовилися коментувати, чи закликали вони Україну не атакувати російські нафтопереробні заводи (НПЗ). Однак вони наголосили, що не підтримують удари по об'єктах на території Росії.

Згідно з повідомленнями Financial Times, США нібито закликали Київ не завдавати ударів по російським НПЗ та іншій енергетичній інфраструктурі, побоюючись, що це може призвести до ще більшої ескалації&nbsp ;і викликати глобальне зростання цін на енергоресурси.

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews