Зеленський обговорив з Кемероном допомогу від Британії та саміт миру

Зеленський обговорив з Кемероном допомогу від Британії та саміт миру

"Президент України Володимир Зеленський зустрівся у Києві з міністром закордонних справ Великої Британії Девідом Кемероном. Зеленський розповів очільнику британського МЗС про ситуацію на фронті, обговорив допомогу Україні від Лондона та майбутній саміт миру"

Володимир Зеленський, президент України, провів зустріч у Києві з Девідом Кемероном, міністром закордонних справ Великої Британії. Зеленський ознайомив британського міністра з ситуацією на лінії фронту, обговоривши допомогу, яку Україна отримує від Лондона, та плани щодо майбутнього саміту миру. Ця інформація була опублікована Зеленським у соціальних мережах.

“Я розповів про поточну ситуацію на лінії фронту. Важливо, щоб озброєння, яке передбачено в рамках пакету підтримки від Великої Британії, про який було оголошено минулого тижня, було доставлено якнайшвидше. Особливо це стосується бронетехніки, боєприпасів та ракет різних типів”, - йдеться в повідомленні.

Окремо було обговорено підготовку до Глобального саміту миру, який планується провести у червні у Швейцарії. Нагадаємо, Кемерон заявив, що Україна може використовувати британську зброю для нанесення ударів по території Росії. Він також повідомив, що Велика Британія буде надавати Україні 3 мільярди фунтів військової допомоги щороку.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews