Столтенберг: Затримка американської допомоги мала наслідки на полі бою

Столтенберг: Затримка американської допомоги мала наслідки на полі бою

"Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що схвалення Палатою представників Конгресу США пакета військової допомоги Україні не було запізнілим, але затримка мала реальні наслідки. Про це він сказав в інтерв’ю телеканалу MSNBC"

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг зазначив, що схвалення пакета військової допомоги для України Палатою представників Конгресу США не було запізнілим, але затримка мала реальні наслідки.

Про це він заявив у інтерв’ю телеканалу MSNBC.

Столтенберг підкреслив, що на сьогоднішній день ситуація на полі бою в Україні є складною, оскільки російські окупаційні війська мають перевагу у боєприпасах, тоді як українські сили примушені економити їх.

"Українці вже чотири місяці гірше озброєні. У росіян було набагато більше боєприпасів, а Україна була змушена нормувати їхнє використання.

Але ще не пізно. Українці продемонстрували величезну майстерність у захисті своєї країни", - зауважив генсек НАТО. Він також прокоментував публікацію видання Politico щодо можливої відправки додаткових військових радників США до України. За словами Столтенберга, досі немає планів щодо бойової присутності НАТО в Україні, проте країни Альянсу мають право допомагати Україні і це не робить НАТО стороною конфлікту.

"Але, звичайно, кілька союзників по НАТО мають своїх чоловіків і жінок у військовій формі в посольствах, які надають поради", - додав він.

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews