У МЗС Італії висловилися проти використання її зброї для ударів по РФ

У МЗС Італії висловилися проти використання її зброї для ударів по РФ

"Італія виступає проти того, щоб Україна використовувала надіслану їй зброю для ударів по російській території. З посиланням на голову Міністерства закордонних справ Італії Антоніо Таяні, якого цитує Sky News"

Італійський уряд чітко окреслив свою позицію щодо використання Україною зброї, наданої Італією. Міністр закордонних справ Італії Антоніо Таяні заявив, що "вся зброя, яка йде з Італії, має бути використана в Україні". Це твердження підкреслює жорстку позицію Італії щодо обмеження застосування зброї в рамках українського конфлікту.

Ця заява з'явилася після заклику генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга зняти обмеження на використання Україною озброєння, наданого західними партнерами. Столтенберг пропонував дозволити удари по цілях на російській території, що викликало неоднозначну реакцію серед країн-членів НАТО.

Італія, схоже, не схильна до подібної ескалації. Віцепрем'єр-міністр Італії Маттео Сальвіні чітко висловив свою позицію, зазначивши, що "НАТО не може змусити нас вбивати в Росії". Він також підкреслив, що Італія не буде відправляти своїх солдатів воювати в Україні.

Замість того, щоб схвалювати удари по російській території, Сальвіні закликав тих, "хто хоче війни", поїхати воювати до України. Ця заява відображає прагнення Італії до дипломатичного врегулювання конфлікту та небажання брати участь у прямих бойових діях.

Таким чином, Італія чітко демонструє свою позицію щодо обмеження використання зброї в українському конфлікті. Країна надає Україні військову допомогу, але підкреслює, що ця зброя має використовуватися лише для оборони на українській території. Італія закликає до дипломатичного врегулювання конфлікту та заперечує будь-яку участь у прямих бойових діях на російській території.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews