У Конгресі сподіваються, що трампістка Грін не ініціює відставку Джонсона – ЗМІ

У Конгресі сподіваються, що трампістка Грін не ініціює відставку Джонсона – ЗМІ

"Серед членів Республіканської партії зростає оптимізм з приводу того, що трампістка Марджорі Тейлор Грін таки облишить свої наміри ініціювати голосування щодо відставки спікера Майка Джонсона, якого звинувачує у \"змові\" з Демократичною партією. Про це пише Axios"

Серед членів Республіканської партії зростає оптимізм стосовно можливості того, що Марджорі Тейлор Грін відкличе свої наміри ініціювати голосування щодо відставки спікера Майка Джонсона, якого вона звинувачує у "змові" з Демократичною партією. Грін раніше обіцяла розпочати просування своєї ініціативи цього тижня, але до кінця понеділка цього не сталося.

Після двогодинної зустрічі зі спікером Грін і республіканцем Томасом Массі зазначили, що знову зберуться з Джонсоном у вівторок. Спікер, з свого боку, зазначив, що зустріч була "конструктивним обговоренням ідей", і діалог буде продовжено у вівторок, не уточнюючи деталей.

Деякі республіканці побачили позитивний сигнал у тому, що Грін утрималася від торгових дій щодо її загроз. Нагадаємо, демократи у Палаті представників оголосили, що будуть блокувати спроби Грін вимагати відставки Джонсона.

Як відомо, спікер Джонсон привів до голосування пакет законодавства щодо допомоги Україні, незважаючи на загрози Марджорі Тейлор Грін винести на голосування питання про його відставку. Під час розгляду проєкту вона подала ряд неприйнятних правок до закону про допомогу Україні.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews