Орбан розчарувався в Євросоюзі за 20 років членства Угорщини

Орбан розчарувався в Євросоюзі за 20 років членства Угорщини

"У своїх коментарях до 20-річчя вступу Угорщини в ЄС глава її уряду Віктор Орбан заявив, що сьогодні Євросоюз – зовсім не той, до якого приєдналася Угорщина у 2004 році. Про це Орбан сказав у інтерв’ю угорському державному радіо"

У своїх коментарях до 20-річчя вступу Угорщини в ЄС, глава її уряду Віктор Орбан заявив, що сьогодні Євросоюз – зовсім не той, до якого приєдналася Угорщина у 2004 році. Про це Орбан сказав у інтерв’ю угорському державному радіо. Глава угорського уряду відзначив, що сам агітував за вступ до ЄС у 2004 році і все ще вірить, що краще бути в Євросоюзі, ніж за його межами.

Але, за словами Орбана, ЄС був не таким, як сьогодні, коли Угорщина стала його членом. “Я маю на увазі, що в той час не було жодної розмови про те, що мільйони мігрантів будуть допущені до ЄС, а ті, хто їх не хоче, як ми, угорці, будуть змушені прийняти їх”, – сказав Орбан. “Не йшлося й про те, що якщо хтось скаже, що сім’я складається з чоловіка, жінки і дитини, то з нього будуть глузувати в європейських ліберальних ЗМІ. Або якщо країна напише в конституції, що мати – жінка, а батько – чоловік, як в Угорщині, то вона зіткнеться з помстою. Не так колись виглядала Європа!” – обурився угорський прем’єр-міністр.

Він додав, що Угорщина стала членом ЄС, тому що Європа означала мир і процвітання, а “зараз ми в економічній кризі”, а “європейські лідери втягнуть континент у війну замість миру”. “Перше, що варто сказати, оцінюючи останні двадцять років, це: панове, це не те, про що ми домовилися. Мамо, не того коня я хотів”, – сказав Орбан, вживши давню приказку, яку здебільшого вживають жителі у сільських районах Угорщини. Він звернувся до російсько-української війни як до причини економічних труднощів Угорщини. “Це є причиною того, що виробництво було нижчим, а інфляція вищою”, – сказав Орбан, додавши, що “економіка Угорщини подвоїлася б, якби не було війни”.

 

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews