Одна з найреалістичніших RPG в історії отримала сиквел – гра вийде вже у 2024

Одна з найреалістичніших RPG в історії отримала сиквел – гра вийде вже у 2024

Kingdom Come: Deliverance, RPG, що підкорила серця гравців своїми глибокими рольовими елементами, реалістичними механіками та автентичним середньовічним світом, отримує сиквел!

Чеська студія Warhorse Studios офіційно анонсувала Kingdom Come: Deliverance 2, реліз якої очікується вже до кінця 2024 року на PC, PlayStation 5 та Xbox Series S/X.

Замість звичних коротких тизерів або CGI-трейлерів, розробники представили тематичну короткометражку, що поєднує в собі гру живих акторів та сцени, створені на рушії гри.

Сюжет продовжить історію життя Індржиха, сина коваля Мартіна, відомого з першої частини. Проте, для повного занурення в нову історію знання сюжету оригіналу не є обов'язковим.

Сама ж історія буде значно масштабнішою: розробники обіцяють удвічі більший відкритий світ та більше 5 годин кат-сцен.

Розробкою, як і раніше, керує Даніель Вавра, сценарист перших частин Mafia, який у 2011 році заснував Warhorse Studios. За його словами, Deliverance 2 стане ідеальним сиквелом, в якому реалізовані всі ідеї, відкинуті під час роботи над першою грою через обмежений бюджет та брак досвіду.

Перша частина Kingdom Come: Deliverance розійшлася 6 мільйонами копій, зібравши лояльну фан-базу та позитивні відгуки. Гравці полюбили її за глибокі рольові елементи, реалістичні механіки та атмосферу, що максимально точно відтворює середньовічне життя. На момент виходу її часто порівнювали з The Witcher 3, але насправді ці RPG суттєво відрізняються одна від одної. Зараз у Steam на гру діє знижка 75%.

Точна дата виходу сиквела наразі невідома.

Ось деякі ключові моменти, які роблять Kingdom Come: Deliverance 2 унікальним:

  • Продовження історії Індржиха: Гравці зможуть повернутися до світу Kingdom Come: Deliverance та продовжити історію Індржиха, сина коваля Мартіна.
  • Масштабніший світ: Відкритий світ Deliverance 2 буде вдвічі більшим, ніж у першій частині, що дасть гравцям більше свободи для дослідження.
  • Більше кат-сцен: Deliverance 2 буде містити понад 5 годин кат-сцен, які допоможуть розкрити історію та персонажів.
  • Реалізація відкинутих ідей: Розробники обіцяють втілити в Deliverance 2 всі ідеї, які не вдалося реалізувати в першій частині через обмежені ресурси.

Kingdom Come: Deliverance 2 безсумнівно зацікавить фанатів першої частини, а також шанувальників історичних RPG. Слідкуйте за новинами, щоб не пропустити реліз!

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews