Війна в Україні: 96 бойових зіткнень, 1 ракетний та 29 авіаційних ударів за добу

Генштаб: Авіація Сил оборони завдала ударів по 12 районах зосередження ворога

"На фронті за минулу добу зафіксували 96 бойових зіткнень, ворог завдав 1 ракетного та 29 авіаційних ударів, здійснив 109 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах"

30 квітня 2024 року українські військові відбили ворожі атаки на багатьох напрямках фронту, завдавши значних втрат окупантам. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу Збройних сил України.

Основні моменти зведення:

  • Зафіксовано 96 бойових зіткнень.
  • Ворог завдав 1 ракетного та 29 авіаційних ударів.
  • Здійснено 109 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах.
  • Авіація Сил оборони завдала ударів по 12 районах зосередження особового складу противника.
  • Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 1 району зосередження особового складу противника.

Ситуація на напрямках:

  • На Куп'янському напрямку українські воїни відбили 3 атаки в районах населених пунктів Берестове та Копанки Харківської області.
  • На Лиманському напрямку Сили оборони відбили 16 атак, здійснених противником в районі населених пунктів Новоєгорівка, Греківка, Макіївка, Невське та Серебрянського лісництва Луганської області, а також Тернів на Донеччині.
  • На Бахмутському напрямку наші воїни відбили 24 атаки в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Верхньокам'янське, Роздолівка, Спірне, Новий, Кліщіївка, Андріївка та Часів Яр Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався покращити тактичне положення.
  • На Авдіївському напрямку наші захисники відбили 23 атаки в районах населених пунктів Архангельське, Керамік, Сокіл, Уманське, Яснобродівка та Нетайлове Донецької області, де ворог намагався витіснити наші підрозділи із займаних рубежів.
  • На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Георгіївка, Парасковіївка та Урожайне Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, 10 разів намагався прорвати оборону наших військ.
  • На Оріхівському напрямку ворог, за підтримки авіації, 2 рази атакував позиції наших захисників в районах Старомайорського Донецької області та Роботиного Запорізької області.
  • На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру витіснити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом доби здійснив 2 безуспішні атаки на позиції наших військ в районі населеного пункту Кринки Херсонської області.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews