Україна призупинить наступ РФ у разі швидкого прибуття допомоги США – ISW

Україна призупинить наступ РФ у разі швидкого прибуття допомоги США – ISW

"За оцінкою експертів Інституту вивчення війни (ISW), Сили оборони зможуть призупинити російський наступ за умови швидкого надходження допомоги США. Посилаючись на дані ISW"

Згідно з оцінками Інституту вивчення війни (ISW), українські сили оборони можуть призупинити наступ російських військ за умови швидкого надходження військової допомоги з США.

Ключові моменти:

  • Сенатор США Марк Ворнер 21 квітня повідомив, що американська військова допомога, включаючи ATACMS, може бути доставлена в Україну до кінця наступного тижня, якщо Сенат США схвалить законопроект про додаткове фінансування 23 квітня, а президент Байден підпише його до 24 квітня.
  • Президент України Володимир Зеленський 21 квітня заявив, що швидка доставка американської зброї може допомогти українським силам стабілізувати лінію фронту та перехопити ініціативу.
  • ISW прогнозує, що українські сили можуть зазнати подальших невдач протягом найближчих тижнів, очікуючи на американську допомогу. Проте, за умови її швидкого отримання, вони, ймовірно, зможуть зупинити нинішній російський наступ.
  • Очікується, що Росія в найближчі тижні активізує свої наступальні операції та ракетні удари, щоб скористатися вікном до прибуття американської допомоги.

Інші події:

  • Українські військові пошкодили російський корабель забезпечення підводних човнів "Комуна" - найстаріший у світі діючий військово-морський корабель - в окупованому Севастополі.
  • Молдавський олігарх-втікач Ілан Шор створив новий проросійський передвиборчий блок "Перемога", який планує висунути свого кандидата на президентських виборах у Молдові 20 жовтня.
  • Військово-морські сили Росії та Китаю підписали меморандум про взаєморозуміння та співпрацю.
  • Кремль заблокував доступ до сайту "Репортери без кордонів" (RSF) в Росії.
  • Російські війська просунулися вперед поблизу Кремінної та Авдіївки, а також у прикордонній зоні Донецької та Запорізької областей.
  • Зростає використання Росією невеликих легких позашляховиків вздовж лінії фронту.
Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews