КНДР запустила понад 150 повітряних куль зі сміттям до Південної Кореї

КНДР запустила понад 150 повітряних куль зі сміттям до Південної Кореї

"Північна Корея відправила понад 150 повітряних куль зі сміттям через міжкорейський кордон. Про це пише південнокорейське інформаційне агентство Yonhap з посиланням на сеульських військових"

У незвичайному і провокаційному кроці Північна Корея відправила понад 150 повітряних куль, заповнених сміттям, через міжкорейський кордон до Південної Кореї.

За даними південнокорейських військових, повітряні кулі, що несли різноманітне сміття, включаючи пластикові пляшки, батарейки, частини взуття та навіть гній, перетинали кордон з вечора вівторка і падали в різних місцях по всій країні, досягнувши навіть південно-східної провінції Південний Кьонсан.

Представник Об'єднаного комітету начальників штабів Південної Кореї назвав цю акцію "явним порушенням міжнародного права" і "серйозною загрозою безпеці" громадян країни. Він закликав Північну Корею "негайно припинити свої нелюдські і вульгарні дії".

Північнокорейська сторона, в свою чергу, виправдовує свої дії як "відповідь" на запуски з Півдня повітряних куль з листівками, які закликають до повалення режиму в Пхеньяні.

Цей інцидент є черговим свідченням напруженості у відносинах між двома Кореями, які формально перебувають у стані війни з 1953 року.

Ситуація залишається напруженою, і обидві сторони звинувачують одна одну в провокаціях.

Важливо зазначити, що подібні дії з боку Північної Кореї не лише шкодять довкіллю, а й становлять серйозну небезпеку для здоров'я людей, адже сміття може містити збудників інфекційних захворювань.

Світ уважно стежить за розвитком подій на Корейському півострові і закликає сторони до діалогу та мирного вирішення конфлікту.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews